GSM ONLINE TJEK

Som en ekstra service, tilbyder vi at koble SMS styring op til vores server platform. Den service som vi GSM Online tjek.
 
Skulle der ske nedbrud, hvor SMS styring kommer i en situation, hvor den mister forbindelsen til mobilnettet (GSM nettet), er det ikke muligt at udsende SMS Varsling.
 
Ved nedbrud, hvor udefra kommende handlinger forårsager defekt på styringen, vil vi registere fejlen.
I mange installationer er det uhyre vigtig at styringen fungere 24 timer i døgnet (24/7)  og at alarmer bliver sendt ud i forbindelse med pumpestop eller stigende vand i kælder.
 
Når monteringen af SMS Brønd Alarm er fuldført og færdig testet, så er styringen tit efterladt for sig selv i en længere periode, hvor ingen kommunikere med styringen. 
Med GSM Online tjek bliver styringen tjekket hver time og i en travl hverdag behøver slutbrugere ikke at bekymrede sig om nedbrud.
 
Når vi registrere en kommunikations fejl, tjekker vi fejlen og kontakter efterfølgende EL el. VVS montøren, den privat forbruger eller vicevært i den enkelte boligforening.
 
I starten af 2019 var vi online med GSM online tjek og vi oplever stor tilfredshed fra eksisterende kunder, med den nye service.
Med det nye værktøj, kan EL og VVS montøren i ro og mag koncentrere sig om nye opgaver og ikke spekulere på tidligere installationer.
 
 
Priser:
GSM Online Tjek koster alene 65 kr. excl. moms pr. måned.
Opstart: 120 kr.
Sim-kort abon. + GSM Online Tjek koster ialt 85 kr. excl. moms
Opstart: 120 kr.
Abonnement fornyes automatisk hver 3. måned indtil opsigelse.
 
 
Bestil på salg@legtech.dk eller telefon +45 7734 9045
 
 
 

 

Både Tivoli og MCdonalds er blandt virksomheder som benytter vores  SMS STYRING og 24/7 service:
I et maskinrum på forlystelsen VERTIGO Overvåger SMS VAND ALARM imod stigende vand i maskinrum, som ligger under jordens overflade.
 
SMS VAND Alarm, varenr. 50-018
 
I MCdonalds overvåger SMS STYRING drift udfald, samt temperaturstigning i køkken og temperatur fald i restaurent.
 
SMS STYRING, varenr. 50-027 + tilbehør
Styringerne overvåges 24 timer med hjælp fra GSM ONLINE TJEK.