WEB CLOUD SERVER

 
Hent PDF
Fordele ved at benytte vores web app: Vores erfaring viser, at efter installatøren har forladt pumpe brønden og brønd dækslet er lagt på, er styringen overladt til sig selv. Ingen tjekker den regelmæssigt og der kan gå flere år før pumpen eller brønd alarmen bliver efterset.
 
I mange installationer er det uhyre vigtigt at styringen fungere 24 timer i døgnet (24/7)  og at alarmer bliver sendt ud i forbindelse med pumpestop eller stigende vand i kælder.
 
Alle vores styringen både 2G og de nyeste 4G PRO Alarmer kan kobles op til vores web Cloud server.
 
I tilfælde af kommunikations problemer med brønd alarmen, vil den pågældende styring blive markeret med rød. En medarbejder fra Legtech vil tjekke kommunikationen og efterfølgende kontakte enten montøren eller vicevært fra den tilhørende boligforening.

Med adgang til vores Web app, kan en kommunal medarbejder eller personer tilknyttet boligforening skabe sig et overblik over alle brønd alarmer på google Maps kortet og se alle adresserne.

Det giver ekstra trykhed i en travl hverdag, at der bliver holdt øje med enhederne og at de fortsat har forbindelse til mobil nettet.

 
Det giver også den enkelte installatør i ro i maven, at når han/hun forlader stedet, at der hele tiden bliver holdt øje med enhederne og at de efterfølende kan koncentrere sig om nye opgaver, uden at skulle spekulere på, om enhederne også virker om 1-2 år.
 
Har du brug for at se demo enheder på web app, så kontakt os på Info@legtech.dk eller telefon +45 7734 9045.
 
 
 

 

 
 
Se udvalget af SMS Brønd -og Vand Alarmer, tag et kig i Vores e-katalog, klik her.