Handelsbetingelser

 

Salgs- og leveringsbetingelser
 
 
 
Bestilling
Du kan bestille varer fra legtech.dk på følgende måder:
  • via websitet
  • via telefonisk bestilling
Alle priser på websitet angives inkl. dansk moms.


Bestilling uden for EU: Legtech.dk opkræver ikke moms for varer der sendes udenfor EU. Derfor kan der komme yderligere afgifter og told alt efter lokale regler i de enkelte lande. Det er de lokale myndigheder der opkræver disse afgifter og ikke Legtech.dk.

Du kan som kunde ikke forvente at der medfølger dansk manual på alle vore varer. I det omfang der forefindes brugsanvisning på dansk medsender vi denne.
 
Betaling
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken Legtech.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Legtech.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
  • Dankort / Kreditkort (Eurocard / Mastercard / VISA / Konto
 
Erhvervskunder kan benytte betalingsformen konto og få medsendt faktura hvis de er tidligere har købt hos Legtech.
Offentlige kunder (Amt / Kommune / Stat) kan også benytte betalingsformen "konto" og få en elektronisk faktura. HUSK: oplys EAN nummer i EAN-feltet under oprettelse af kontoen.

Bankoverførsel via en konto til konto overførsel sker til os på følgende konto:
Bank: Danske Bank
Reg. nr. 3543
Kontonr. 0010052041
 
Levering
Ved bestilling på legtech.dk beregnes de totale omkostninger til fragt inkl. gebyrer af og oplyses inden køb.
Legtech.dk benytter følgende fragtfirma: GLS

Leveringstid: Angivet ved de enkelte produkter på hjemmesiden. Bemærk at dette ændrer sig hele tiden, så hvis du er i tvivl, så kan du skrive en email til info@legtech.dk eller ringe til os på +45 77349045.
 
Fortrydelsesret
Når varen returneres og fortrydelsesrettet udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.
Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.
Hvis du har købt en varer via Legtech.dk hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres.
Du kan også sende den retur med posten eller fragtfirma til denne adresse:

 
Legtech El-teknik
Gersehaven 17
DK-3320 Skaevinge

Telefonnummer: 77 34 90 45
E-mail adresse:
info@legtech.dk
Det er også muligt at returnere varen personligt på ovenstående adresse ifølge telefonisk aftale.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken: Der skal anføres ordrenummer/fakturanummer på pakken.
Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.
 
Reklamation:
Når du handler på www.legtech.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:
Legtech El-teknik
Gersehaven 17
DK-3320 Skaevinge

Telefonnummer: 77 34 90 45
E-mail adresse:
info@legtech.dk

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:
Der skal angives ordrenummer/fakturanummer på pakken.
 
Generelle oplysninger om virksomheden
Virksomhedens juridiske navn: Legtech
Virksomhedens kaldenavn: Legtech El-teknik

CVR-nummer: 20443774

Etableringsår: 1997

Adresse:

Legtech El-teknik
Gersehaven 17
DK-3320 Skaevinge
Telefonnummer: 77 34 90 45
Officiel e-mail adresse:
info@legtech.dk
Officiel web-adresse:
www.Legtech.dk