Varmestyring

Varmestyring i din bolig


Uanset om det foregår manuelt eller pr. automatik er det vigtigt at have en fornuftig varmestyring af din bolig. Varmestyringen er med til at sikre et sundt indeklima for husets beboere.  Ved at regulere varmen i huset, alt efter om du er hjemme, på ferie eller efter årstiden, styrer du mange af de faktorer der påvirker indeklimaet med. Luftfugtigheden i huset kan eksempelvis holdes lav, så du kan undgå problemer med husstøvmider og skimmelsvampe.


Manuel varmestyring


Ordentlig varmestyring giver samtidig den maksimale udnyttelse af både de globale ressourcer og din egen økonomi. Udtryk som "at fyre for gråspurvene", når vinduet står åbent over en radiator på fuld skrue, skulle jo helst ikke hente penge op af din pengepung. Med manuel varmestyring ved vi jo alle at det er en god idé at slukke for radiatoren inden vi åbner vinduet, eller at vi ikke skal stille sofaen lige foran varmekilden. Det er jo bare sund fornuft.  


Varmestyring via SMS


Det er bare ikke altid du selv er hjemme når varmen skal reguleres. Med vores SMS løsning kan du faktisk styre varmen 100 % remote. Det vil sige at du kan regulere varmen derhjemme, eller i sommerhuset, inden du selv ankommer til boligen. Det er ikke uvæsentligt for komforten og indeklimaet at der er varmestyring i huset hvis temperaturerne pludselig stiger eller falder. Du kan så i ro og mag sidde på arbejdet, i sommerhuset, derhjemme eller for den sags skyld i et helt andet land og foretage den nødvendige regulering.


Flere tilvalg til styring af varmen


Hvis du er kommet så langt i dine overvejelser at du allerede nu ved at du ønsker at automatisere din varmestyring, kan du her på vores side finde stort set alle tekniske nødvendigheder, for at opbygge og udbygge en tidsvarende trådløs varmestyring, der passer nøjagtigt til dine behov. Du kan også finde andre smarte trådløse enheder der kan hjælpe dig i din hverdag derhjemme eller i butikken/på arbejdet. 


Har du brug for at vide mere omkring vores produkter generelt eller specifikt omkring varmestyring er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 77 34 90 45 eller på e-mail info@legtech.dk">info@legtech.dk. Her yder vi også teknisk support, både før og efter du har handlet hos os.