Trådløs fjernbetjening

En trådløs fjernbetjening til erhvervslivet


Ved en trådløs fjernbetjening af dine forskellige enheder, forstås en kommunikation imellem en trådløs modtager og en trådløs transmitter. LegTech udvikler selv trådløs fjernbetjening, og er derfor klar til at løse kundespecifikke opgaver. De trådløse fjernbetjeninger du kan læse om på vores sider er solide, slidstærke enheder med avancerede kodninger. Vi er klar til at give dig og din virksomhed den helt rigtige trådløse fjernbetjening. Om det er til industrien, på lageret eller kontoret har vi den helt rigtige løsning klar.


Sikker trådløs fjernbetjening 


Den avancerede kodning der kendetegner LegTechs produkter bunder grund i, ud over frekvensen på 433Mhx, at alle vores transmittere sender en 10 bit kode der skal godkendes af modtagerenheden før en udgang kan gå aktiv. Alle LegTechs trådløse fjernbetjeninger - transmittere og modtagere kan kommunikere med hinanden. I tilfælde af flere sæt der arbejder i nærheden af hinanden kan sættene kodes forskelligt. 


Trådløs fjernbetjening med lang rækkevidde


Rækkevidde for en trådløs fjernbetjening fra Legtech afhænger af transmitterens sendeeffekt. LegTechs standard transmitter har en normal rækkevidde på op til 80 meter. Vores trådløse industri fjernbetjening har en rækkevidde på op til 300 meter. De trådløse industri fjernbetjeninger LegTech udvikler har, ud over den lange rækkevidde,  usædvanlig solide knapper der tåler alt fra sand og jord til frost og fugt. Det gør dem særdeles velegnede til at fungere udendørs og i andre belastede miljøer.   


Egen udvikling af trådløse fjernbetjeninger


Fordelene ved at LegTech selv udvikler trådløse fjernbetjeninger er store. De fordele kommer vores kunder til gode. Du og din virksomhed kan eksempelvis selv være med til at udforme jeres næste trådløse fjernbetjening ved at komme med jeres specifikke krav. Vi bidrager med al vores knowhow på området og resultatet bliver en skræddersyet trådløs fjernbetjeningsløsning til jer.  


Ring til os på tlf.: 77 34 90 45 eller skriv på e-mail info@legtech.dk">info@legtech.dk, og hør hvordan vi kan bidrage til en nemmere og mere sikker hverdag for jer.