Temperatur overvågning

Vigtig temperatur overvågning erhverv eller privat


I erhvervslivet er det ofte et spørgsmål om varen kan sælges eller skal kasseres hvis opbevaringstemperaturen har overskredet minimum eller maksimumsgrænsen. En pålidelig temperatur overvågning kan derfor være forskellen mellem overskud eller underskud. Legtechs enheder og systemer til temperatur overvågning giver både hurtig og pålidelig information til dig der er erhvervsdrivende. Dermed kan du i god tid tage affære inden dine varer eller produktion bliver ødelagt.


Temperatur overvågning for dig som privatperson kan, ud over komforten i at komme frem til en behageligt opvarmet bolig, gøre forskellen mellem sprængte vandrør eller ej. Skimmelsvamp og fugtskader kan ligeledes ofte holdes på afstand med den rette varmestyring og temperatur overvågning.


Automatisk temperatur overvågning med SMS alarm


Du kan med LegTechs system sende og modtage SMS beskeder til din temperatur overvågning døgnet rundt. På den måde sikrer du at du konstant ved om der er den ønskede temperatur i det udvalgte lokale, også under ekstreme temperaturer. Hvis du tilkobler en varme- eller kølekilde kan du med simple SMS beskeder også styre temperaturen på afstand. 


Kombinér din temperatur overvågning med andre funktioner


En pålidelig temperatur overvågning alene eller kombineret med andre af Legtechs intelligente enheder giver frihed og tryghed på forskellige områder. Du kan her på vores hjemmeside finde enheder der også via SMS løbende kan give dig rapporter om hvor mange besøgende du har i butikken. Du kan kombinere din temperaturovervågning med bevægelsescensorer eller vandsensorer og dermed vide om der er uønsket aktivitet på dit lager, i dit sommerhus, i din bolig, i dit serverrum etc.


Lad os hjælpe med din temperatur overvågning


Hvad enten du er helt klar til at købe vores løsning vedrørende temperatur overvågning, eller stadig har et par ubesvarede spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 77 34 90 45 eller på e-mail info@legtech.dk">info@legtech.dk. Vi er klar til at hjælpe dig videre. Du vil hos LegTech opleve at vi hjælper dig med at få den helt rigtige løsning fra starten af, og du vil, som kunde, også altid opleve at få den nødvendige tekniske support. Ring eller skriv i dag.