SMS Varmestyring

SMS Varmestyring - giver frihed


Vi har alle behov for at justere vores varme fra tid til anden. Med SMS varmestyring er du ikke afhængig af at være til stede når varmen skal reguleres i din bolig, sommerhus eller i virksomheden. Du sender blot en SMS til installationen med den temperatur du ønsker - så indstiller varmestyringen sig helt automatisk - uden du behøver at være til stede. SMS varmestyring er din forlængede arm. 


Virker SMS varmestyring overalt?


Installationen af modtageren til din SMS varmestyring kan i princippet foretages alle steder. Om det er på ødegården i Sverige, i campingvognen der står opmagasineret, i virksomheden eller i din bolig - ja, kun fantasien sætter grænserne. SMS varmestyringen kan tilsluttes stort set alle varme- og køleenheder. 


Du bestemmer selv om der skal være varmt og hyggeligt i sommerhuset når du ankommer, eller om du blot vil holde det frostfrit på de koldeste vinterdage - nu hvor du ikke lige havde mulighed for at tage af sted. Bliver der pludselige ændringer i planerne, er varmestyringen heller ikke længere væk end en SMS.     


Er SMS varmestyring dyrt?


Hvis du er kommet så langt i dine overvejelser at du allerede nu ved at du ønsker at automatisere din varmestyring, og det nu blot er et spørgsmål om hvad det koster, foreslår vi at du kontakter os på tlf.: 77 34 90 45 eller på e-mail info@legtech.dk">info@legtech.dk. Vi kan relativt hurtigt give dig en beregning på hvad SMS varmestyring koster i initialomkostninger hos dig. Uanset investeringens størrelse vil der kunne opnås besparelser, øget komfort samt frihed for dig og din familie. Prøv eksempelvis at lave en beregning på hvor meget SMS varmestyring kan spare dig for, både i tid og kørte kilometer. 


Super service og teknisk indsigt


Når du kontakter os vil du opleve at vi, udover at yde teknisk support, går meget op i om du får den oplevelse ud af din SMS varmestyring som du har forventninger til. For os er det utroligt vigtigt at du ikke bare køber en enkelt enhed men at du får hele oplevelsen af at tage din varmestyring et gigantisk skridt ind i elektronikkens mange muligheder. Du kan, hos os, også finde andre smarte trådløse enheder der kan hjælpe dig i din hverdag derhjemme eller i butikken/på arbejdet. Når du har din SMS varm