Kundetæller

Har din butik en LegTech kundetæller kan du indhente uvurderlig viden om kundernes adfærd. Kombineret eksempelvis med dine bemandingsplaner, tilbud mm. kan du øge omsætningen og måske endda effektivisere mandskabets vagter og pauser. 


 


Du behøver ikke selv at være til stede i butikken - du kan få sendt data til din PC via mobilnettet, således du hver time kan følge antallet af kunder i butikken. Spørgsmål som "hvordan går det i butikken?" bliver automatisk besvaret af LegTechs kundetæller, og du kan sætte ind med de nødvendige ressourcer på de rigtige tidspunkter. 


 


Enkel montering af LegTechs kundetæller


 


Det er super enkelt at komme i gang. Kundetælleren består kun af én enkelt enhed. Den monterer du over døråbningen eller på siden af døren. Da Legtechs kundetæller sender informationen via mobilnettet undgår du besværet med at trække kabler og opsætte den til virksomhedens netværk. Det eneste der er brug for er en stikkontakt.


 


Vi leverer kundetællere med display og kundetællere uden display, men resultatet af optællingen kan du uanset model hele tiden følge på din PC.  Hvis du vælger en ensrettet kundetæller, tæller den i øvrigt ikke de samme kunder mere end én gang.  


   


En diskret kundetæller der styrker forretningen


 


En kundetæller fra LegTech giver viden om din butik du kan bruge pro-aktivt.


 


Hvad tid på dagen kommer kunderne? Nødvendig viden i forhold til åbningstider og vagtplaner


Hvilke dage er de potentielt de største dage? Planlæg dine tilbud og markedsføringen rigtigt.


Hvor mange kundebesøg havde butikken? Kontra: Hvad var det faktiske salg?


Hvilken indgang benyttes mest? (ved flere indgange)


Hvilken butik har flest potentielle kundebesøg? (kædeforretninger)


 


Har du brug for at vide mere omkring vores produkter generelt eller specifikt omkring vores kundetæller er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 77 34 90 45 eller på e-mail info@legtech.dk">info@legtech.dk. Vi yder altid den nødvendige tekniske support, og lidt til, både før og efter du har handlet hos os.


 


Udvikling af kundetæller


 


Legtech har de seneste 3 år udviklet Kundetæller systemer, som kan kommunikere over mobilnettet.


Det gør opsætningen betydeligt nemmere, idet der ingen kabel trækning til router /Internet er, ingen problemer med at komme igennem butikkens router og Firewall, ingen udgifter til opsætningen, ingen software installation og vedligeholdelses omkostninger.


 


Nem installation af GSM Kundetæller