Kameraovervågning

Kameraovervågning til alle formål


Kameraovervågning giver tryghed for på parkeringspladser, i toget, motorvejen, i butikker, ja man kan næsten blive ved i én uendelighed. Mange har en holdning til kameraovervågning og der er også formuleret love på området. Hvis vi ser bort fra offentlige områder og ser på kameraovervågning i butikker, på byggepladser, centre og andre steder hvor uønsket ophold og ikke mindst kriminelle forhold skal forhindres, har LegTech altid den rigtige løsning til kameraovervågning for dig.


Vejrbestandig kameraovervågning


Det danske vejr er jo ikke altid lige kameravenligt. Vi har meget regnvåde dage, vi har hårde frost dage, vi har solstærke dage og vi har, om vinteren, lange mørke nætter. Alt sammen faktorer der sætter den kvalitetsrige kameraovervågning på lidt af en prøvelse. For det første skal kameraet jo kunne fungere under disse meget forskellige forhold, dernæst er det vigtig at den optagede kameraovervågning også er til at se på igen. At man rent faktisk kan genkende personerne trods mangel på lys, regn i stride strømme mv. 


LegTech hjælper dig og/eller din virksomhed med at finde frem til den løsning der passer præcist til det ønskede formål. Vi har et utal af forskellige kameraer med de rigtige specifikationer der passer til dig.  


SMS/MMS Kameraovervågning


Et af vores populære kameraer til kameraovervågning er vores SMS Camera. SMS Camera har indbygget en alarm sirene og kan aktiveres / deaktiveres fra din mobiltelefon eller med den medfølgende fjernbetjening.Når bevægelsessensoren er aktiveret og den detekterer en person vil sirenen straks lyde og kameraet tager et billede som omgående sendes til det indkodede mobiltelefon og den indkodede e-mailadresse. På den måde får du straks vished for om det er falsk alarm og har et kameraovervågningsbillede hvis der er tale om ubudne gæster. Vores MMS kamera kan betegnes som modellen større med flere funktioner - bl.a. plads til flere tlf.numre, flere billeder og kan sågar stå for varmestyringen i din bolig. 


Har du brug for at vide mere omkring vores produkter generelt eller specifikt omkring kameraovervågning er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 77 34 90 45 eller på e-mail info@legtech.dk">info@legtech.dk. Her yder vi også teknisk support, både før og efter du har handlet hos os.