Dørtæller

Automatisk dørtæller


Dørtæller, persontæller, kundetæller eller besøgstæller, kært barn har mange navne. Bag disse betegnelser for det samme, ligger et behov for at indsamle viden om sin virksomhed. Det kan være i butikken hvor der er behov for en dørtæller eller kundetæller, til koncerten eller arrangementet der kun kan/må lukke et bestemt antal personer ind osv.


Lad os, for en god ordens skyld, beslutte os for her at kalde den for en dørtæller. Legtech tilbyder en fuldautomatisk dørtæller der, trådløst via mobilnettet, hver time sender rapport over antallet af passager. Således kan du sidde et helt andet sted og, med hjælp fra din dørtæller, vide om der er travlt i butikken eller hvor du har nu brug for at kende besøgstallet.


Nem og hurtig montering af LegTechs dørtæller


Det er nemt og hutigt at komme i gang. Dørtælleren består kun af én enkelt enhed. Den monterer du over døråbningen, på siden af døren eller der hvor du vil tælle antallet af besøg. Legtechs dørtæller sender informationerne via mobilnettet og derved undgår du alt besværet med at trække kabler. Det eneste der er brug for er en stikkontakt.


Vi leverer kundetællere med display og kundetællere uden display, men resultatet af optællingen kan du uanset model hele tiden følge på din PC.  Hvis du vælger en ensrettet kundetæller, tæller den i øvrigt ikke de samme kunder mere end én gang.  


Kombinér din dørtæller med alarmen


En dørtæller har generelt få funktioner: at tælle trafikken og derefter rapportere til rette person. Med en LegTech dørtæller har du mulighed for at kombinere mange funktioner til din trådløse rapportering. Du kan, med de rette enheder, få bevægelsescensorer til at give alarm ved indbrud o.lign.. Du kan styre varme eller aircondition i lokalet, få besked hvis der er vandskade på vej og mange flere funktioner.


God positiv service og dyb teknisk indsigt


Når du kontakter os vil du opleve at vi, udover at yde teknisk support, går meget op i om du får den oplevelse, ud af den enhed du interesserer dig for, som du forventer - uanset om det er en dørtæller eller en anden løsning du er på udkig efter. Du kan, hos os, også finde andre smarte trådløse enheder der kan hjælpe dig i din hverdag derhjemme eller i butikken/på arbejdet. Når du har din dørtæller på plads er vi klar til at hjælpe dig med andre smarte trådløse enheder.