Data logger

Data logger med mange muligheder


 


Med en LegTech Data logger har du næsten uanede muligheder for at styre og overvåge temperaturen trådløst via din mobiltelefon. Vores data logger, SMS varmestyring og temperaturovervågning er særdeles velegnet til temperaturovervågning af kølerum, fryserum eller serverrum. Data loggeren kan dog bruges til rigtig mange opgaver fra varmestyring /kølestyring, temperaturovervågning i ekstreme miljøer, alarmenhed eller som data logger af den persontrafik der er til og fra et lokale.  


 


LegTech Data logger som temperaturovervåger


 


Først og fremmest kan en data logger fra LegTech arbejde i et temperaturområde der strækker sig fra -29 til +99 grader celsius. Du kan indsætte en øvre og en nedre grænseværdi der udløser en SMS til op til 5 forskellige mobilnumre og/eller en e-mail til op til 2 e-mailadresser. Da vores data logger er monteret i en vandtæt boks omgivet af en gummimembran samt forskruninger for kablerne kan den placeres i ekstreme miljøer. Legtech data logger kan eksempelvis placeres i fryserum, kølerum, serverrum, køretøjer, kældre, udendørs og indendørs.   


 


Hvordan fungerer en Legtech data logger?


 


Med en LegTech data logger kan du med en simpel SMS vælge den temperaturgrænse der skal være i det rum styreenheden er monteret. Du kan eksempelvis sætte en øvre grænseværdi til -16 grader som frost alarm i et fryserum, +28 grader i et serverum eller som frostsikring ved 0 grader i sommerhuset. 


 


Når temperaturen krydser temperaturgrænsen du har sat, registreres det af den monterede data logger og en SMS og/eller e-mail sendes omgående af sted til de numre og adresser du har indkodet.


 


Styringen i LegTechs data logger, har 2 relæ udgange som kan tænde og slukke for alt der bruger strøm - varmekilden i lokalet, lyset eller hvad med kaffemaskinen? De to udgange kan styres med simple SMS beskeder eller med en termostatfunktion der automatisk tænder/slukker når grænseværdien krydses.     


 


En data logger fra LegTech har 7 indgange. 


 


2 indgange for temperaturfølere


2 analoge indgange hvor der kan tilsluttes analoge sensorer. 


2 digitale alarm indgange hvor rumsensor, dørsensor eller vandsensor kan tilsluttes


1 digital indgang til eksempelvis en retningsbestemt sensor til at tælle antal passager


 


Kontakt LegTech på på tlf.: 77 34 90 45 eller på e-mail info@legtech.dk">info@legtech.dk. Vi er klar til at hjælpe dig videre.