Bevægelsessensor

Trådløs bevægelsessensor i hverdagen


 


Bevægelsessensorer monteret i alle lokaler med tyveriudsatte døre og vinduer, en bevægelsessensor på carporten så lyset tændes i indkørslen når teenagesønnen kommer hjem efter din sengetid, eller bevægelsessensor foran hoveddøren så alarmen går i gang - før tyven når at begå indbruddet. Sådan er mange danske hjem udstyret med en bevægelsessensor eller flere. Den helt store frihed til at bruge bevægelsessensorer til flere formål kom egentlig med udviklingen af de trådløse enheder. LegTech har flere forskellige løsninger med trådløse bevægelsessensorer.


 


Kommer der stråling fra en bevægelsessensor? 


 


Nej, det fungerer faktisk stik modsat. Det er dig der udsætter bevægelsessensoren for stråling. Alle genstande der har en temperatur over 0 grader udsender nemlig stråling/varmeenergi. Bevægelsessensoren registrerer stråleforandringen og sender trådløst en advarsels til modtageren.  LegTech bevægelsessensorer kan indstilles til at den ændrede stråleværdi skal varierer minimum med en foruddefineret værdi før den sender advarselssignalet af sted. Du kan derfor trygt beholde dine husdyr og de kan færdes frit i hjemmet selvom alarmen er tilkoblet.


 


Bevægelsessensor som stor og som lille


 


LegTech kan tilbyde både en medium, en mini og en micro bevægelsessensor, alt efter hvad der passer til dit behov. De har forskellige specifikationer ud over størrelsen. Det er derfor vigtigt at du sætter dig ind i dimensionerne der hvor bevægelsessensoren skal sidde. Skal rækkevidden være 3, 5 eller 10 meter? Skal de monteres indendørs eller udendørs? Hvor mange bevægelsessensorer skal der til for at opgaven løses pålideligt hver gang? 


 


Disse spørgsmål og meget mere kan vi hjælpe dig med at få besvaret. Så hvis du har brug for at vide mere omkring vores produkter generelt eller specifikt omkring en LegTech bevægelsessensor er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 77 34 90 45 eller på e-mail info@legtech.dk">info@legtech.dk. Her yder vi også teknisk support, både før og efter du har handlet hos os.